Workshop Schrijven van een cv                                            

                     

Ben je op zoek naar (ander) werk en kan jouw cv wel een update gebruiken?

Kom dan naar de workshop Schrijven van een cv. In deze twee uur durende groepsworkshop neem ik je mee in de wereld van de werkgever en vertel waarnaar gekeken wordt in een cv.

 

 

 

We bekijken jouw cv, bespreken wat er veranderd kan worden volgens de wensen van de werkgever en je krijgt een handige hand-out mee om in de toekomst zelf jouw cv verder te kunnen blijven aanpassen. Je gaat naar huis met een cv vol tips en trucs, die na aanpassing klaar is om verzonden te worden!

 

 Het programma:

·         Welkomstwoord en agenda
We beginnen met een welkomstwoord en het doorlopen van het programma onder het genot van een kopje koffie of thee.

·         Voorstellen

Nadat ik mezelf heb voorgesteld, gaan jullie jezelf ook voorstellen aan de groep. Zo leren we elkaar kennen en horen we ook gelijk waarom jij hier bent. Ik hoor graag van je wat voor functie je zoekt en wat je verwacht van de workshop. Zo bouw je gelijk een nieuw netwerk op!

·         Wat zoekt een werkgever?
Ik vertel wat een werkgever graag ziet in een cv. Stapsgewijs neem ik door welke informatie een werkgever zoekt in jouw cv en waarom.

·         Cv’s bekijken en beoordelen

In dit deel van de workshop gaan we praktisch aan de slag met jouw cv. We bekijken groepsgewijs alle cv’s, bespreken aan de hand van de wensen van de werkgever wat er veranderd kan worden en je kan alle tips gelijk noteren. Zo hoef je thuis alleen nog maar jouw cv aan te passen en dan is jouw cv klaar om verzonden te worden.

·         Hand-out uitleg

Je krijgt een praktische hand-out mee. Dit is een voorbeeld cv waardoor je altijd een goede basis voor handen hebt om jouw eigen cv te maken. Denk hierbij aan opmaak, indeling en welke informatie je in jouw cv zet. Dit is ook erg handig voor als je later weer jouw cv wil aanpassen, omdat je bijvoorbeeld een nieuwe baan hebt.  

·         Vragenronde

Aan het eind van de workshop is er ruimte voor vragen en heb je de mogelijkheid om je in te schrijven voor de vervolgworkshop Schrijven van een sollicitatiebrief of om een afspraak te maken voor een individueel gesprek, voor als je verdere stappen wil zetten in jouw loopbaan.

 

Prijs per persoon: €25 inclusief koffie, thee. Datum in overleg, geschikt voor groepen van 6-10 personen.

Interesse of vragen? Stuur dan een e-mail naar info@vananaarbaan.nl met als onderwerp ‘workshop cv’ en vermeld jouw naam, adres, e-mail en telefoonnummer.